Creative Therapy start met Winwincampagne!

De groei van Creative Therapy gaat goed: onlangs organiseerden we de alpha launch van Matti, onze interactieve spelmat die kinesitherapie-oefeningen een pak leuker maakt voor kinderen én die kinesisten een pak data oplevert waarmee ze hun patiënten beter kunnen opvolgen. Nu gaan reeds 2 alpha customers Matti volop uitproberen en bezorgen ze ons de nodige feedback zodat we ons product kunnen blijven verbeteren.

winwinner campagne

Het gaat dus goed, maar we willen nog meer groeien in onze missie om de wereld van de kinesitherapie te veranderen. We willen Matti verder ontwikkelen, een extra developer aanwerven die de software achter de spelmat op punt moet zetten en we willen ook verdere research doen. Om het tempo in deze groeiplannen te houden is er geld nodig. Daarom zijn we met Creative Therapy een financieringszoektocht gestart. Via een publieke financieringscampagne zijn we met de onderneming op zoek naar een bedrag van 60.000 euro.

Voor deze zoektocht naar extra financiële middelen werken we samen met WinWinner, een crowdlendingplatform waarop ondernemingen hun zoektocht naar financiering publiek kunnen maken. WinWinner begeleidt Creative Therapy bij het hele proces van de financieringszoektocht (opmaak van de campagne, administratie, contact met investeerders,…).

Je kan in Creative Therapy investeren via de winwinlening, vanaf 5.000 euro. Maar wat zijn nu de voordelen voor jou als investeerder via de winwinlening?

  • 2% jaarlijkse rente + 2,5% jaarlijks belastingkrediet = brutorendement van 4,5%
  • 30% waarborg op het openstaande bedrag
  • investering met een looptijd van 8 jaar

Meer weten over de winwinlening? neem dan een kijkje op hun website:

winwinner

Wil je meer informatie over de financieringszoektocht van Creative Therapy en zien hoe jij kan investeren in de groei van onze onderneming? Op deze pagina vind je de WinWinner-campagne.

winwinner campagne

Nog vragen of wil je meer weten over onze financieringszoektocht? Neem gerust contact op met ons of met WinWinner.

Alvast een heel grote dankjewel!