Creative Therapy sluit €700.000 kapitaalronde af. 

Donderdag 16 juli 2020 – Gent, België 

Creative Therapy is er in geslaagd een kapitaalronde van 700,000 euro af te ronden om hun slimme revalidatie tools naar de markt te brengen. Verschillende investeerders waaronder Imec.Istart, een eerdere WinWinner campagne, KBC en enkele business angels zetten hun schouders onder het project. De experten van Vlaio waren overtuigd van het groeipotentieel van deze startup, en kenden daarvoor extra subsidies toe onder de vorm van een ontwikkelingsproject en een Baekeland mandaat. 

Creative Therapy gebruikt de financiering om in samenwerking met Universiteit Gent te zorgen voor een sterke wetenschappelijke onderbouwing en  verdere implementatie van de go-to-market strategie. 

Creative Therapy, dat eerder dit jaar de CE-markering behaalde als een medisch hulpmiddel van klasse I voor Matti, lanceert naast hun vertrouwde balans in de pediatrische- en neurorevalidatie ook een nieuw aanbod voor de sportrevalidatie.

Creative Therapy Founding Team