Matti is National Runner up voor de Internationale James Dyson Award 2020!

De James Dyson Award is een internationale designprijs om de volgende generatie ontwerpers aan te moedigen. De wedstrijd is open voor alle (alumni) ontwerptechnische studenten – geleid door de James Dyson Foundation, James Dyson’s liefdadigheidsinstelling met als missie om jonge mensen enthousiast te maken over design engineering. De jaarlijkse competitie is voor ontwerpers die net even anders denken, en producten ontwerpen die beter werken. Ingenieurs die een iteratief ontwerpproces volgen.

Creative Therapy is dan ook bijzonder trots om met Matti als nationale runner up 2020 verkozen te worden bij deze prestigieuze design wedstrijd! Tijdens de voorselectie werd vooral gefocust op het iteratieve proces en wetenschappelijke onderzoek waaruit Matti gegroeid is.

Link: Great news! Matti has been awarded national runner-up at the prestigious international James Dyson Award. 

Creative Therapy Founding Team