Ontdek het bewegingsrapport via Matti

W2h1YnNwb3QgdHlWT1mb3JtIHBvcnRhbD01ODYxNTA5IGlkPTk0ODE3ZTE0LLMLMTLmTNDc5Ni5Ni04MTVhLWRkNjc5ZDNmVlJiMl0=

Dit is Matti.

Motiveer je leerlingen, analyseer hun bewegingen en volg de voortgang. Met Matti heb je altijd de juiste beweging rapport met de hand!

Meer informatie
What can Matti offer within school environment?
  • Motiveer je studenten

  • Vooruitgang bijhouden

  • Bewegingsrapporten delen

Matti op school

Hallo, ik ben Matti! Wie ben jij? 

In het begin leren docenten en therapeuten hun leerling kennen. Dit gebeurt vaak door middel van een informele bijeenkomst waar persoonlijke doelen werden gesteld voor de student. Matti kan helpen door middel van dit eerste moment door het verstrekken van bewegingstests. Dit resulteert in een kantelpunt voor studenten waar doelen op gedefinieerd zouden kunnen worden.

De metingen worden op een speelse en objectieve manier uitgevoerd onder de expertise van de fysiotherapeut.

We kunnen werken aan uw doelen tijdens het spelen!

De fysiotherapeut werkt samen met de student aan de gestelde doelen. Hier matti kan helpen door middel van een hele hoop aanpasbare exergames (games met therapie oefeningen). De therapeut past de exergames aan de specifieke behoeften van de student aan. Op deze manier blijft de student bewegen en gemotiveerd oefenen!

Waar staan we nu? Gaan we de goede kant op?

Tijdens de exergames worden continu gegevens opgeslagen over de bewegingen van de student. De fysiotherapeut kan deze gegevens analyseren om een beter beeld te krijgen van de voortgang van de student.

We zijn al een stap dichter bij onze doelen, kijk maar!

Iedereen wordt op de hoogte gebracht van de resultaten die via het bewegingsverslag zijn bereikt. Op deze manier kunnen de fysiotherapeut, de leerkracht, de ouders en natuurlijk de leerling samen de voortgang bekijken en de werkpunten bespreken.

Wow super gedaan! Nog een level omhoog!

De voortgang van de studenten wordt duidelijk gecommuniceerd via data en grafieken. De communicatie wordt op een warme en ondersteunende manier geleverd. Op deze manier kunnen de fysiotherapeuten, met een beetje hulp van Matti, hun studenten naar een hoger niveau tillen!

Het bewegingsrapport

Onderzoek binnen Creative Therapy

Als spin-off van de Universiteit Gent hecht Creative Therapy veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwing.

In de loop der jaren is er steeds meer nadruk op fysiotherapie op het gebruik van Evidence-Based Practice (EBP). Een belangrijke voorwaarde hiervoor is het gebruik van gestandaardiseerde meetinstrumenten om de voortgang van de zorggebruiker te monitoren (Law & MacDermid, 2014). De objectivering van de vooruitgang lijkt echter onvoldoende te zijn gedaan op het gebied van revalidatiewetenschappen en bovendien zijn er vaak geen gestandaardiseerde instrumenten beschikbaar die onderzoekers kunnen koppelen aan de rehabilitatiedoelstellingen (Jette, Halbert, Iverson, Miceli, & Shah, 2009). Daarom baseren therapeuten zich nog regelmatig op klinische indrukken.

0%
van alle fysiotherapeuten hechten veel belang aan Evidence Based Practice.van
0%
alle fysiotherapeuten vaak aanpassen van hun tests.
0%
van alle fysiotherapeuten geloven dat gebrek aan tijd is de grootste boosdoener tegen Value Based Practice.

Neem contact met ons op

ONZE PARTNERS