WORKSHOPS

Innovatie binnen revalidatie

Hoe kunnen gamification, outcome measures en nieuwe technologieën de revalidatie bij patiënten beïnvloeden? Samen gaan we case gericht hiermee aan de slag!

Maak een afspraak

Meten is weten

Evidence based practice voor revalidatie

In de loop van de jaren is er op het gebied van fysiotherapie steeds meer nadruk gelegd op het gebruik van Evidence Based Practice.

Creative therapy is continue bezig met het verwerven van nieuwe kennis en innovaties binnen de revalidatie sector. Deze ontdekkingen delen wij graag. Tijdens de workshop overlopen en delen we kennis rond innovatie en technologie binnen de gezondheidszorg.

Onderzoek delen wij sowieso, dit aan de hand van white papers.

Persona’s

Kennis verwerken tot real life cases.

Cases zijn ontwikkeld om een concreet diepgaand voorbeeld te schetsen van hoe Matti gebruiken tijdens één van jouw sessies.

Het wordt meteen duidelijk wat de mogelijkheden zijn en hoe deze invloed kunnen hebben op de therapie.

1

Samen bouwen we een case uit zoals wij al eerder gedaan hebben. Hier bij gaan we aan de slag met een case die volledig toegepast wordt op jullie organisatie.

2

We kunnen nu de reeds opgedane wetenschappelijke kennis uitwerken tot relevante oefeningen. Daarna laten we die kennis volledig los op ons gecreëerde persona.

3

Nu kunnen we deze oefeningen vertalen naar een toepasbare werkwijze voor Matti en bekijken hoe deze ons kan ondersteunen bij de opgemaakte case.

Ontmoet Matti

Kennismaking met Matti en samen aan de slag

Naast het vertalen van de case naar Matti, krijg je ook een demonstratie van het product. Je krijgt na de uitleg ook volledige vrijheid om er zelf mee aan de slag te gaan onder begeleiding van de twee aanwezige experts.

Samen kunnen wij brainstormen over verdere ontwikkelingen en hoe Matti een plaats kan hebben binnen revalidatiewetenschap.

Boek een workshop

Wij kijken er in ieder geval naar uit om je te ontmoeten.
Een afspraak maken kan via de kalender.

Workshops

Professionele workshop samen met twee experts bij jou op locatie

De kostprijs bedraagt €400.

  • Workshop van ongeveer 3 uur

  • Begeleiding van twee experts

  • Locatie naar keuze